/logo-blue-bold.png

Selvudvikling


Selvudvikling betyder, at du får støtte til at bryde med gamle og kendte reaktioner eller vaner, som holder dig fast i bestemte handlemønstre. Måske har det undret dig, hvorfor du tit havner i nogle bestemte problemer, løber ind i den samme mur. Selvudvikling betyder, at du får mulighed for at finde ud af, hvorfor “historien gentager sig selv.”

I arbejdet med din selvudvikling tages der udgangspunkt i dine personlige oplevelser af, hvem du er, og hvad du gerne vil ændre i dit liv. I terapien støtter jeg dig, så du kan nærme dig det, som du enten er gået uden om eller har overset i dit hidtidige liv – med andre ord det, som du mangler at tage dig af.

Behovet for selvudvikling kan opstå ved livets forskellige korsveje, hvor du har lagt noget bag dig, og er på vej ind i noget nyt. Eller når du har besluttet dig for at gøre op med en ellers fastlagt livsbane for at fine nye veje i dit fremtidige liv. Selvudvikling kan på den måde blive de første skridt på på en ny livsbane.

Selvudvikling betyder, at vi sammen undersøger, om der kan tegnes et nyt landkort for dit liv. Derfor betyder selvudvikling også, at du har lyst til at være nysgerrig og engageret i at bryde med gamle forestillinger. Til gengæld vil du blive mødt af en empatisk terapeut, der omsorgsfuldt og nærværende støtter dig på din personlige vej mod selvudvikling.

Kontakt mig

Har du brug for selvudvikling, kontakt mig for at høre nærmere.

phone Tlf. 20 81 96 74
mail Send en e-mail


 

 
Kontakt
Marianne Overbye Nielsen
Brogade 2a, st.tv.
4700 Næstved
Tlf: 20 81 96 74
Mail: marianne.overbye@protonmail.com

CVR:35921265
Tidsbestilling
Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere og træffe en aftale.
Man - fre: Tlf.: 20 81 96 74
Jeg er medlem af/billeder-af-marianne/Nyt Logo 23.03.24.png