/logo-blue-bold.png

Parterapi


Parterapi kan hjælpe jer igennem konflikter og problemer i parforholdet. Har I glemt hinanden og hvorfor I overhovedet er sammen? Måske har I glemt nærheden og glæden ved at kende hinanden på et dybere plan.

Et forhold kan køre af sporet, også selv om begge parter vil det bedste: Hverdagen kan være domineret af konflikter, så jeres forhold truer med at “gå op i limningen” på grund af for mange skænderier, for meget kritik, jalousi eller kølig tilbagetrækning.

Det kan være en overvindelse, at beslutte sig for parterapi. Men hvis I har svært ved at tale fortroligt sammen, fordi samtalerne altid ender i kritiske angreb, tilbagetrækning og skuffelse – så kan parterapi være en hjælp.

Ønsket om, at det skal gå godt, er ikke altid nok. Det kræver vilje at ændre på fastlagte mønstre, og det kræver tillid at lære hinanden at kende igen. At få et kærligt liv sammen, hvor I begge føler jer set, hørt og forstået af jeres partner, vil altid være begges ansvar.

Hvis det skal lykkes må begge parter gøre en indsats og vise tillid. Med små skridt kan denne tillid opøves og læres, og parterapi kan være den støtte der skal til, for at hjælpe jer ud af problemerne.

Min parterapi bygger på den anerkendte metode “emotionsfokuseret parterapi,” som I kan læse mere om på denne hjemmeside: http://dkceft.dk

Kontakt mig

Har I brug for parterapi, kontakt mig for at høre nærmere.

phone Tlf. 20 81 96 74
mail Send en e-mail


 

 
Kontakt
Marianne Overbye Nielsen
Brogade 2a, st.tv.
4700 Næstved
Tlf: 20 81 96 74
Mail: marianne.overbye@protonmail.com

CVR:35921265
Tidsbestilling
Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere og træffe en aftale.
Man - fre: Tlf.: 20 81 96 74
Jeg er medlem af/billeder-af-marianne/Nyt Logo 23.03.24.png